Blauwe Kamer Rhenen

Rhenen rondwandeling (16,8 km)

Schrijf je review
  • 5 van de 5 sterren
    Vera | 02-08-2022

    Persoonlijk één van m'n favoriete NS wandelingen, enorm afwisselend landschap met uiterwaarden, natuurgebied en bos. Ik loop op GPX en lees de beschrijving vaak niet, veerpont was een verrassing, kon gelukkig met pin betalen. Aanrader!

  • 5 van de 5 sterren
    Nina | 21-06-2022

    Leuke afwisselende wandeling, gelopen op 20 juni 2022. Een alternatief voor de steile trap zonder leuning: loop verder op het pad, rond de plas. Er komt dan een andere trap naar beneden met leuning. Je komt dan in villawijk terecht van waaruit de route weer gemakkelijk terug te vinden is.

  • 5 van de 5 sterren
    Remy | 24-03-2022

    Route door Blauwe Kamer relatief kort vergeleken bij 'aanloop naar'... Markering in rood-wit op routebeschrijving weinig functioneel, als route met eigen markeringen 'Blauwe Kamer' is... Maarrr wel mooie route!

  • 5 van de 5 sterren
    M | 30-08-2021

    Zeer mooie, afwisselende wandeling. De Blauwe Kamer is op het moment wel een beetje modderig. Na 10,5 km is bij de eerste bushalte overigens nog een horecagelegenheid: Villa Grebbeoord, dagelijks vanaf 12.00 u open.

  • 4 van de 5 sterren
    Diana | 21-08-2021

    Deze wandeling gelopen op 14 08 2012. Mooi en afwisselend goed aangegeven. Wat ik wel wil vermelden is dat bijna op het einde wanneer staat; na 400 m linksaf de trap af (circa200 treden) er ook een alternatief voor de trap vermeld moet worden. Deze is nl zeer steil en zonder enige leuning. Jammer!!

  • 5 van de 5 sterren
    christa | 07-03-2021

    Top wandeling, afwisselend en prachtige omgeving.

  • 5 van de 5 sterren
    Dick | 18-01-2021

    Zeer afwisselende wandeling. Erg modderig in de Blauwe kamer. Maar verder heel prima.

  • 4 van de 5 sterren
    Koen | 09-11-2020

    Duidelijke wandeling door een wisselend landschap. Er zijn geen corona beperkingen meer op de route. In de Blauwe Kamer was ik even het spoor bijster, Ik heb een stukje van de route afgesneden. Horeca en het bezoekerscentrum was gesloten, maar er is een toilet aan de buitenkant van het pand, is open

  • 5 van de 5 sterren
    Henk van Geerenstein | 25-05-2020

    Een hele fraaie afwisselende route met het fantastische uitzichtpunt de Koningstafel. Door het Coronavirus zijn nu wel de rondwandeling Blauw Kamer en het terrein van Zidiris afgesloten. Hierdoor dien je nu na de Grebbesluis (Y-1266/7) de variant hondenroute te nemen.

Schrijf je review
Naam die we tonen bij de review
We tonen dit niet bij de review
Maximaal 300 karakters

Gids bestellen

Wilt u een gids van de route?

Bekijk gidsen Bekijk gidsen

Problemen onderweg

Markering weg? Blokkade op de route?

Meld probleem Meld probleem

Routecheck

Loop je met een gids? Kijk dan ook even bij meldingen & wijzigingen

Bekijk meldingen Bekijk meldingen

Doe je met ons mee?

Wandelpaden zijn kwetsbaar. Dat merk je niet als je een mooie route loopt, maar door spoor, wegen en bebouwing kunnen routes zomaar verdwijnen of saai en onaantrekkelijk worden. Help je mee om wandelroutes te beschermen en behouden?