Krijtlandpad etappe 01

Maastricht station - Mariadorp (14,2 km)

Schrijf je review
  • 5 van de 5 sterren
    R. Zwanenberg | 09-08-2021

    Vandaag de eerste etappe van het Krijtlandpad gelopen. Leuke, afwisselende route met mooi uitzicht op de Maas. Eigenlijk geen problemen ondervonden met de markering, deze was duidelijk en identiek aan die van andere langeafstandswandelingen.

  • 3 van de 5 sterren
    John de V | 15-07-2021

    Downloads opent niet, wat gaat er mis? Ik heb een iPhone 12.

  • 5 van de 5 sterren
    Fred van der Horst | 20-06-2021

    De oplossing om niet verkeerd te lopen zou zijn om op sommige plaatsen herhalingstekens te plaatsen langs de paden. Kom je deze niet tegen dan weet de wandelaar dat je fout loopt. Ik moest echt goed lezen. Overigens de "omleiding" bij Valkenburg (Wilhelminatoren) was wel perfect! gemarkeerd.

  • 5 van de 5 sterren
    Fred van der Horst | 20-06-2021

    31mei t/m 4 juni in vijf dagen alle etappes gelopen. Fantastische panorama's, klimmen en dalen. Alles mee gemaakt wat het Heuvelland zo mooi maakt. Genoten! Slechts één minpuntje; af en toe zoeken naar de markeringen. Verslag leest u op www.fredvanderhorst.nl

  • 5 van de 5 sterren
    John | 15-06-2021

    Heb deze route al 2 keer gelopen. Allebei de keren in 1 dag. S'avonds vertrokken om 22:00 en dag erna aangekomen om 18:00. Is de mooiste wandeling die je in het zuiden kunt maken. Komende vrijdag 18 juni 2021 ga ik weer de helft lopen van Maastricht naar Vaals en dan door naar Aachen, Ook mooi!!

  • 4 van de 5 sterren
    John S | 29-05-2021

    Vandaag eerste route gelopen met een collega. De start in Maastricht en de route langs de maas zijn prachtig. Had niet verwacht dat eerste etappe zo mooi zou zijn. Vandaag in Eijsden weer voor eerst op terrasje gezeten, heerlijk. Kijk uit naar de volgende route, die heuvelachtiger zal zijn.

  • 4 van de 5 sterren
    Hans van Mier | 12-05-2021

    Onlangs het Krijtlandpad gelopen. Prachtig gevarieerd pad met mooie vergezichten. Over het algemeen goed aangegeven. Vanuit centraal gelegen camping in Reijmerstok en met gebruikmaking van auto en fiets alle etappes in 6 dagen afgewerkt. Aanrader.

  • 5 van de 5 sterren
    Erik en Marjo Bijlsma | 06-03-2021

    Wij hebben in 2019 de Camino Frances naar Santiago (en Finisterre) gelopen. De Krijtlandpadroutes vanaf Eijsden tot Maastricht lijken hier wel wat op. Wil je een goede training, loop dan deze route. Prachtige paadjes, veel afwisseling in klimmen en dalen, mooie vergezichten.

  • 5 van de 5 sterren
    Fleur | 14-10-2020

    Prachtige, goed bewegwijzerde, afwisselende route, die we in de herfst Gerben gewandeld. We verbleven in b&b Riekelt in Gronsveld alle nachten en zetten auto bij eindpunt van de route en met ov naar start. Geweldige ov in Limburg. En B&B Riekelt ( in klooster) is echt een aanrader voor comfort

  • 5 van de 5 sterren
    Gerard | 14-09-2020

    7-12 September 2020 gelopen met tentje, overnacht op kampeerplekken-bij-de-boer. Route was probleemloos te volgen, bij twijfel biedt de nieuwe gids uitkomst. Prachtige route over heuvels, door bossen en langs boomgaarden! Heerlijk nu met al het rijpe fruit dat aan de bomen hangt of er onder ligt.

  • 5 van de 5 sterren
    Nick | 02-09-2020

    Limburg op zn mooist. Fantastische wandelingen over het Krijtlandpad. En belangrijk: uitstekende route aanduidingen, zeer goede beschrijving in boekje en heel gezellige hotelletjes en b&b’s op de route. Een aanrader!

  • 4 van de 5 sterren
    Jos van Maurik | 02-07-2020

    Vandaag 02-07-2020 de eerste etappe gelopen; althans, ik heb hem verlengd naar 23 km. Maar de eerste 17 km brengt je voornamelijk langs de Maas met al haar natuurgebieden. Na deze komt het mooie glooiende landschap aan bod. Ik kijk uit naar het vervolg!

  • 5 van de 5 sterren
    Hofmans | 12-04-2020

    Gelopen 4-4-2020 mooie open route, veel uitzichten. Goede tijd van het jaar. Nog geen hoge gewassen.

Schrijf je review
Naam die we tonen bij de review
We tonen dit niet bij de review
Maximaal 300 karakters

Gids bestellen

Wilt u een gids van de route?

Bekijk gidsen

Problemen onderweg

Markering weg? Blokkade op de route?

Meld probleem

Routecheck

Loop je met een gids? Kijk dan ook even bij meldingen & wijzigingen

Bekijk meldingen

Doe je met ons mee?

Wandelpaden zijn kwetsbaar. Dat merk je niet als je een mooie route loopt, maar door spoor, wegen en bebouwing kunnen routes zomaar verdwijnen of saai en onaantrekkelijk worden. Help je mee om wandelroutes te beschermen en behouden?