Pelgrimspad 1 etappe 01

Amsterdam Centraal station - Amsterdamse Bos (18,8 km)

Schrijf je review
  • 4 van de 5 sterren
    Hans | 29-09-2021

    Mooie afwisselende tocht door een onbekend stuk Nederland. Leuk om de rivieren over te steken en de verschillen in cultuur te ontdekken. Relatief veel asfalt, maar ook verbazingwekkend hoe de routemakers dit vaak weten te omzeilen. Tussen Woudrichem en Heusen is de markering aan een opfrisbeurt toe.

  • 3 van de 5 sterren
    Ilse | 08-09-2021

    Hoe komen jullie aan een duidelijke route beschrijving liefst zonder gebruik van een telefoon ? Op de kaart op deze site kan ik de straatnamen niet goed zien. Bvd !

  • 5 van de 5 sterren
    Henriƫtte van Eijk | 05-07-2021

    Prachtige route met eerst de drukte van de stad en daarna steeds meer groen en rust. Precies bij km 17 wordt inderdaad een brug vervangen. Als je op de kruising voor dat punt niet rechtdoor, maar rechtsaf gaat en bij de volgende kruising linksaf, dan kom je weer op het pad (zie kaartje in de gids).

  • 5 van de 5 sterren
    Janneke | 27-06-2021

    Supermooie tocht! Let wel op: in het meest zuidelijke stuk van het Amsterdamse Bos was op 27 juni 2021 een bruggetje afgesloten en het zag ernaar uit dat dit wel een tijdje gaat duren. Daardoor kun je vanaf het uitzichtpunt tegenover Bovenkerk beter meteen naar de camping lopen.

  • 5 van de 5 sterren
    John S | 13-06-2021

    Vandaag eerste etappe gelopen, Amsterdam vroeg op de zondagochtend is heel mooi en rustig. Hele mooie Tour door de Hoofdstad en was ook verbaasd over het vele groen onderweg. Top route

  • 4 van de 5 sterren
    Nicky | 27-04-2021

    In Aalsmeer blijkt de Hoge Dijk tot einde van het jaar afgesloten te zijn. Het gevolg is dat je in Aalsmeer ruim 4 kilometer langs drukke wegen loopt tot aan de Westeinderplassen.

  • 5 van de 5 sterren
    landloperjacob | 04-04-2021

    Heel mooi LAW dat voert door een grote verscheidenheid aan landschappen. Voor een uitgebreid verslag in woord en beeld, zie: www.landloperjacob.nl.

  • 3 van de 5 sterren
    Mischa | 02-05-2020

    Boekje zegt start wandelroute op Begijnhof, op site staat start CS Amsterdam. Dat is verwarrend.

Schrijf je review
Naam die we tonen bij de review
We tonen dit niet bij de review
Maximaal 300 karakters

Gids bestellen

Wilt u een gids van de route?

Bekijk gidsen

Problemen onderweg

Markering weg? Blokkade op de route?

Meld probleem

Routecheck

Loop je met een gids? Kijk dan ook even bij meldingen & wijzigingen

Bekijk meldingen

Doe je met ons mee?

Wandelpaden zijn kwetsbaar. Dat merk je niet als je een mooie route loopt, maar door spoor, wegen en bebouwing kunnen routes zomaar verdwijnen of saai en onaantrekkelijk worden. Help je mee om wandelroutes te beschermen en behouden?