Waterliniepad etappe 01

Volendam - Halfweg (18,4 km)

Schrijf je review
  • 4 van de 5 sterren
    JSL | 01-08-2022

    De laatste etappes van Woudrichem naar Dordrecht is haast niet te doen in het weekend. Er rijdt dan geen bus in de omgeving. Auto parkeren bij "Buiten de waterpoort" in. Gorinchem en gebruik maken van de Riveer veerdiensten. Van Werkendam naar Kop van het Land en van Kop van het Land is er geen OV.

  • 5 van de 5 sterren
    Jan | 25-04-2022

    Mooie route. Geen bijzonderheden onderweg. Vlak voor einde etappe 1 gekampeerd bij camping 'In het fruit' (Zuidoostbeemster). Ondanks de ligging naast de A7 een fijne camping voor wandelaars.

  • 5 van de 5 sterren
    Gorter | 04-12-2021

    We gaan inderdaad even kijken of begin route in Volendam duidelijk(er) kan worden. Mooie grote parkeerplaats in de buurt (niet het eerste betaald parkeren parkeerterrein). Route loopt gewoon richting centrum haven en kan men echt niet missen. Daarna alleen maar rechtdoorgaan wandelen.

  • 2 van de 5 sterren
    Marti Hazenberg | 15-05-2021

    Op 12 mei gewandeld ( pag 28/29 heen) . Regel 4: Tegenover Woudpolderweg bij een bankje met een overstapje de graskade op: niet doen!! gewoon de weg volgen. Overstapjes zijn zeer slecht en verderop ontbreken ze. Grasland was bezet met koeien.

  • 3 van de 5 sterren
    Marti Hazenberg | 11-05-2021

    We hebben op 10-5-2021 de eerste etappe gelopen. Ik sluit met aan bij het voorgaande review. Aan het begin is er in het geheel geen duidelijk startpunt en in Volendam ook geen enkele markering aanwezig. Erg jammer. Daarna geen onvolkomenheden meet meegemaakt. Burg is weer geopend. Geen omleiding.

  • 3 van de 5 sterren
    Sandra | 24-03-2021

    Ik kon het echte begin van de route niet vinden, liep de route mbv app van wandelnet. Jammer, ik vind een soort van officieel begin altijd leuk. Door het prachtige dorp Edam. Brug nog steeds niet klaar dus inderdaad stukje om. Op sommige plekken weinig markeringen, althans ik kon ze niet vinden.

  • 4 van de 5 sterren
    | 22-03-2021

    Even opletten of de brug bij Kwadijk al gemaakt is! Anders vlak na Edam niet over de brug gaan, maar de alternatieve route nemen. Anders kom je aan het eind van de route niet zonder flink omlopen over het water heen!

  • 4 van de 5 sterren
    Pauline | 28-11-2020

    Mooie route langs de dorpjes en over de dijken. De brug echter bij Kwadijk word vervangen. Geen noot verderop ligt ook een brug waar je overheen kan. Dan aan de waterkant blijven lopen kom je weer op hetzelfde punt uit. Verlengt de route met een kilometer of 2.

Schrijf je review
Naam die we tonen bij de review
We tonen dit niet bij de review
Maximaal 300 karakters

Gids bestellen

Wilt u een gids van de route?

Bekijk gidsen Bekijk gidsen

Problemen onderweg

Markering weg? Blokkade op de route?

Meld probleem Meld probleem

Routecheck

Loop je met een gids? Kijk dan ook even bij meldingen & wijzigingen

Bekijk meldingen Bekijk meldingen

Doe je met ons mee?

Wandelpaden zijn kwetsbaar. Dat merk je niet als je een mooie route loopt, maar door spoor, wegen en bebouwing kunnen routes zomaar verdwijnen of saai en onaantrekkelijk worden. Help je mee om wandelroutes te beschermen en behouden?