Gooise Lusthoven

Bussum Zuid Rondwandeling (19,5 km)

Schrijf je review
  • 1 van de 5 sterren
    A. van Zwieten | 13-02-2023

    Markering was niet te vinden. Niet eens duidelijk welke markering er gevolgd zou moeten worden. Route is niet geïntegreerd in Google Maps. NA een paar keer heen en weer te zijn gelopen hebben we het vinden van deze route maar opgegeven. Geen enkel Lusthof gezien, allen mensen die hun hond uitlaten.

  • 4 van de 5 sterren
    Rob | 23-01-2023

    Gisteren gelopen in een besneeuwd landschap. Met GPS goed te doen. Alleen bij Gooilust is het erg opletten om het juiste paadje te vinden. Maar zeker een aanrader voor de periode dat de rodondendrons bloeien, lijkt me.

  • 5 van de 5 sterren
    Aagje | 13-06-2022

    Mooie route. Genoten van de natuur. Wil aangeven dat er een stukje gebied afgesloten is wegens broedseizoen.

  • 5 van de 5 sterren
    Hans Vos, Tilburg | 16-08-2021

    Deze route al 3x gelopen, laatst op 15 augustus 2021. Werkelijk één van de allermooiste routes: veel bossen, schitterende lanen, mooie vijverpartijen en enorme landhuizen. Vrijwel geen bebouwde kom. Heel goed te doen bij warm weer. Wel op sommige stukken heel goed de routebeschrijving lezen.

  • 4 van de 5 sterren
    Gooise bossen | 06-07-2021

    Mooie route door de Gooise bossen van Franse Kamp en Spanderswoud. 6/7/21 de brug naar de lange route (extra lus) is afgesloten.

  • 5 van de 5 sterren
    John en Nel, Wormerveer | 11-01-2021

    Formidabel mooie wandelroute! Gelopen op 11 januari 2021. Zeer afwisselend dor fraai parklandschap. Komen zeker nog eens terug in de lente. Routebeschrijving perfect. Ook gpx is volledig in orde

Schrijf je review
Naam die we tonen bij de review
We tonen dit niet bij de review
Maximaal 300 karakters

Gids bestellen

Wilt u een gids van de route?

Bekijk gidsen Bekijk gidsen

Problemen onderweg

Markering weg? Blokkade op de route?

Meld probleem Meld probleem

Routecheck

Loop je met een gids? Kijk dan ook even bij meldingen & wijzigingen

Bekijk meldingen Bekijk meldingen

Blijf op de hoogte!

Eens per maand stuurt Wandelnet de nieuwsbrief uit. Daarin vind je leuke wandelroutes, nieuws en actualiteiten over wandelen. Schrijf je in en ontvang de nieuwsbrief maandelijks!

Inschrijven

Help jij mee?

Wandelpaden zijn kwetsbaar. Dat merk je vaak niet als je een mooie wandelroute loopt, maar door spoor, wegen en bebouwing kunnen wandelroutes zomaar verdwijnen of saai en onaantrekkelijk worden. Help je mee om wandelroutes te beschermen en te onderhouden?