Bieslandse Bos

Delft - Zoetermeer (16,2 km)

Schrijf je review
 • 4 van de 5 sterren
  M | 19-07-2021

  Het eerste (mooiere) deel tot aan Pijnacker gelopen. Erg afwisselend en verassend. Het Groene Hartpad loopt inmiddels op een paar punten wel anders, het zou fijn zijn als de beschrijving daar op aangepast kan worden (oude route werkt overigens ook nog).

 • 5 van de 5 sterren
  Sandra | 14-05-2021

  Leuke route voor mensen die tourisme en natuur willen combineren. Waarschijnlijk ook leuk om andersom te lopen en te eindigen op een terrasje in Delft. Na Delft centrum duik je snel de natuur in. Bos rijk en landerijen wisselen elkaar af. We zagen een buizerd en hoorden een koekoek. (Geen klok! :D)

 • 3 van de 5 sterren
  M | 05-01-2020

  Gelopen vanaf Pijnacker. Niet het meest spannende terrein, wel divers, en een leuke binnenkomer, aangezien we in geen tijden meer gewandeld hadden. In Zoetermeer zijn we even doorgelopen naar het oude centrum om wat te drinken, onderweg stelde het niet zoveel voor. De tram gaat daar ook heen.

Schrijf je review
Naam die we tonen bij de review
We tonen dit niet bij de review
Maximaal 300 karakters

Gids bestellen

Wilt u een gids van de route?

Bekijk gidsen Bekijk gidsen

Problemen onderweg

Markering weg? Blokkade op de route?

Meld probleem Meld probleem

Routecheck

Loop je met een gids? Kijk dan ook even bij meldingen & wijzigingen

Bekijk meldingen Bekijk meldingen

Help jij mee?

Wandelpaden zijn kwetsbaar. Dat merk je vaak niet als je een mooie wandelroute loopt, maar door spoor, wegen en bebouwing kunnen wandelroutes zomaar verdwijnen of saai en onaantrekkelijk worden. Help je mee om wandelroutes te beschermen en te onderhouden?