Woudhuisroute

Apeldoorn te Voet (11,8 km)

Schrijf je review
 • 4 van de 5 sterren
  TM | 05-03-2022

  Mooie gevarieerde en afwisselende route. De route staat goed aangegeven. Onverwachte leuke verrassing onderweg. Ook de route door het open buitengebied van Twello vonden wij zeker niet storend. Leuke afwisseling tussen slenteren en even doorstappen, totdat je weer over de olifantspaadjes mag lopen.

 • 4 van de 5 sterren
  BK | 19-01-2022

  Vanmiddag het pad gelopen, met kaartje en routebeschrijving. Was goed te doen, alleen het ruiterpad was drassig. Prima bewegwijzerd met de pijlen. Reigers gezien, bemodderde zwanen en een roodborstje dat lekker op z'n takje bleef zitten. En een dorpje ontdekt dat ik nog niet kende: Duistervoorde.

 • 5 van de 5 sterren
  Kees Walter | 13-04-2021

  Op ma.12 april 2021 liepen we een klein (!) deel van deze route, het deel in landgoed Woudhuizen (Woudhuis). Het gebied is sinds kort (een jaar of zo) eigendom (?) van Natuurmonumenten. Ondanks bekendheid met dit gebiedje, was het toch weer heel verrassend. Een volgende keer de hele route doen !

Schrijf je review
Naam die we tonen bij de review
We tonen dit niet bij de review
Maximaal 300 karakters

Gids bestellen

Wilt u een gids van de route?

Bekijk gidsen Bekijk gidsen

Problemen onderweg

Markering weg? Blokkade op de route?

Meld probleem Meld probleem

Routecheck

Loop je met een gids? Kijk dan ook even bij meldingen & wijzigingen

Bekijk meldingen Bekijk meldingen

Blijf op de hoogte!

Eens per maand stuurt Wandelnet de nieuwsbrief uit. Daarin vind je leuke wandelroutes, nieuws en actualiteiten over wandelen. Schrijf je in en ontvang de nieuwsbrief maandelijks!

Inschrijven

Help jij mee?

Wandelpaden zijn kwetsbaar. Dat merk je vaak niet als je een mooie wandelroute loopt, maar door spoor, wegen en bebouwing kunnen wandelroutes zomaar verdwijnen of saai en onaantrekkelijk worden. Help je mee om wandelroutes te beschermen en te onderhouden?