Werken in beweging

Wandelnet en Fietsersbond brengen samen Werken in Beweging

Werken in Beweging is een project dat Wandelnet en Fietsersbond uitvoeren in opdracht van het Ministerie van Volksgezondheid Welzijn en Sport. Ons doel: medewerkers stimuleren om dagelijks meer te bewegen. Dit doen wij door met belanghebbende partijen een alliantie te vormen die bewegen naar, tijdens en van het werk stimuleert. Als onderdeel daarvan werkt Werken in Beweging aan een onafhankelijk kennisplatform voor werkgevers en onderzoeken we de gezondheidseffecten van het stimuleren van actieve mobiliteit en bewegen tijdens werk. 

Wandel virtueel met ons mee

Hoewel de Wandel naar je Werk-dag is afgelast dit jaar, zitten we dus achter de schermen niet stil, bewegen is en blijft immers gezond, zeker nu. Hoe kun je tóch ‘werken in beweging brengen’?

Traplopen.jpg

Deel je tips in het Werken in Beweging magazine

Wat werkt bij jou op kantoor?

Hoe zorg je dat collega’s straks weer meer gaan bewegen naar, van en op hun werkplek? Wat is er allemaal mogelijk, met name op het gebied van lopen en fietsen? Hoe pak je dat aan? En wat levert het op? We werken aan een landelijk bewaarmagazine hierover boordevol tips, weetjes, stappenplannen en vooral: veel ervaringsverhalen.

Doe mee met het landelijke Werken in Beweging onderzoek

Wat zijn de baten van beweegmaatregelen?

We weten allemaal dat meer bewegen gezond is. Maar hoe ziet de business case voor jouw organisatie eruit? Wat zijn voor de werkgever de effecten op de vitaliteit van medewerkers als je actieve mobiliteit en bewegen naar, van en tijdens het werk stimuleert? Dat onderzoeken we met een grootschalig landelijk onderzoek in samenwerking met het gerenommeerde onderzoeksbureau Decisio.

Doe mee!

Werken in beweging_1.png

Oproep #1

Stuur ons jullie actie of maatregel en wie weet krijg jij een plek in ons magazine! Uiteraard krijg je het bewaarmagazine toegestuurd.

Deel jouw ervaringen Deel jouw ervaringen
Werken in beweging_2.png

Oproep #2

Wil je jullie business case helder krijgen wat betreft het stimuleren van bewegen op werk? De eerste 150 organisaties doen gratis mee.

Meld je aan voor meer info Meld je aan voor meer info
Werken in beweging_3.png

Meer informatie

Geïnteresseerd maar heb je meer informatie nodig? We vertellen er graag meer over. Neem even contact op, dan vertellen we meer.

Praat mij bij Praat mij bij