Schrijf je in voor de Alternatieve Vierdaagse 2021

Schrijf je in voor de Alternatieve Vierdaagse 2021

12 mei 2021 - Wandelnet

Goed nieuws voor alle wandelfans! Na het succes van de Alternatieve Vierdaagse 2020, kun je komende zomer van 20-23 juli opnieuw de Vierdaagse van Nijmegen op alternatieve wijze beleven. Schrijf je snel in! 

Wandelaars_Westfriese_Omringdijk.jpg

Alleen maar toch samen 

Paul Sanders, directeur-bestuurder KWBN: “De ruim 20.000 deelnemers aan de Alternatieve Vierdaagse vorig jaar gaven ons een enorme boost om door te gaan met dit alternatief. Meer dan ooit staat wandelen in de aandacht en je kunt niet om de positieve bijwerkingen van het wandelen voor lichaam en geest heen. Dit jaar wandelen we weer alleen, maar toch samen, op verantwoorde wijze de Alternatieve Vierdaagse 2021.” 

Zelfgekozen startplek en route 

Deelnemers lopen tijdens de Vierdaagseweek van 20-23 juli een zelfgekozen route van 5, 10, 20, 30, 40 of 50 kilometer per dag. De vernieuwde wandel-app zal iedere dag de gelopen route volgen en registreren. Het is wereldwijd mogelijk om vanuit een eigen gekozen locatie vier dagen lang hét Vierdaagsegevoel te beleven. Deelname is gratis en voor een kleine bijdrage ontvangen deelnemers naderhand de unieke alternatieve Vierdaagse-medaille. Inschrijven kan vanaf vandaag op de Alternatieve Vierdaagse. 

Tip 

Stippel je liever zelf je routes uit voor de Alternatieve Vierdaagse? Gebruik onze wandelrouteplanner of kijk eens bij onze rondwandelingen over LAW's en Streekpaden. Hieronder hebben we alvast drie mooie rondwandelingen van 15 km voor je geselecteerd. 

Blijf op de hoogte!

Eens per maand stuurt Wandelnet de nieuwsbrief uit. Daarin vind je leuke wandelroutes, nieuws en actualiteiten over wandelen. Schrijf je in en ontvang de nieuwsbrief maandelijks!

Inschrijven

Help jij mee?

Wandelpaden zijn kwetsbaar. Dat merk je vaak niet als je een mooie wandelroute loopt, maar door spoor, wegen en bebouwing kunnen wandelroutes zomaar verdwijnen of saai en onaantrekkelijk worden. Help je mee om wandelroutes te beschermen en te onderhouden?