Urban Walk Rotterdam

Urban Walk Rotterdam

13 juli 2023 - Wandelnet

De Urban Walk Rotterdam is een unieke stadswandeling langs en door de highlights en onontdekte plekken van Rotterdam. Deelnemers kunnen kiezen uit een route van ongeveer 12 of 20 km. Doe je mee op zaterdag 24 september?

Urban Walk Rotterdam

Wandelaars tijdens de Urban Walk Rotterdam in 2022 © We Are Walking - Urban Walk Series

Tijdens de Urban Walk Rotterdam ontdekken wandelaars de mooiste plekken van de stad. Door de combinatie van sportiviteit, cultuur, architectuur en landschap geniet je als wandelaar van al het moois dat deze stad aan de Maas te bieden heeft. Na afloop van de wandeltocht ontvangen alle deelnemers een uniek aandenken.

Programma

De tweede editie van de Urban Walk Rotterdam vindt plaats op zondag 24 september 2023. De routes bestaan uit een mix van cultuur, architectuur en onontdekte pareltjes.

Er zijn twee routes: ongeveer 12 km en ongeveer 18 km. Starten is, afhankelijk van de gekozen wandelafstand, mogelijk tussen 09.00 uur en 10.30 uur in de gekozen startwave. De finish sluit om 16.00 uur. Doe je mee?

Meer informatie en inschrijven

Wandelen voor het MS Fonds

Dit jaar is het Nationaal MS Fonds als goed doel verbonden aan de Urban Walk Series. Wandelaars kunnen een bedrag doneren aan het MS Fonds bij inschrijving van de wandeling. Daarnaast kunnen wandelaars een eigen actiepagina aanmaken en geld inzamelen voor betere behandelingen en een betere kwaliteit van leven voor mensen met MS. Haal je meer dan €150 op? Dan betaalt het Nationaal MS Fonds jouw startbewijs. 

Tip! Meld je aan als groep en combineer gezelligheid met je inzet voor een beter leven voor mensen met MS. Zo wordt wandelen nóg leuker!

Lees meer over

Blijf op de hoogte!

Eens per maand stuurt Wandelnet de nieuwsbrief uit. Daarin vind je leuke wandelroutes, nieuws en actualiteiten over wandelen. Schrijf je in en ontvang de nieuwsbrief maandelijks!

Inschrijven

Help jij mee?

Wandelpaden zijn kwetsbaar. Dat merk je vaak niet als je een mooie wandelroute loopt, maar door spoor, wegen en bebouwing kunnen wandelroutes zomaar verdwijnen of saai en onaantrekkelijk worden. Help je mee om wandelroutes te beschermen en te onderhouden?