Maak wandelroute | Wandelroute over wandelknooppunten

Een wandelroute maken

Stippel je eigen wandelroute uit met de routeplanner van Wandelnet.

Plan je eigen wandelroute

Wil je zelf een wandelroute maken? Dat kan met de wandelrouteplanner van Wandelnet. Plan je eigen wandelroute langs wandelknooppunten in de beschikbare wandelnetwerken in Nederland, loop over Lange-Afstand-Wandelpaden en Streekpaden, of stippel handmatig je eigen wandelroute uit. Maak eenvoudig je eigen wandelroute en download de routebeschrijving en GPX-bestand. Of zorg dat je de Wandelnet-app op je telefoon heb staan en loop je eigen wandelroute met je telefoon in de hand. Tip: plan je wandelroute in kleine stukjes en gebruik de finishvlag om terug te keren naar startpunt.

Start de routeplanner

Download Wandelnet-app:

Download de Wandelnet-app voor iPhone of Android en krijg direct toegang tot de mooiste wandelroutes van Nederland. Of gebruik de Wandelnet-routeplanner, maak je eigen wandelroute en koppel de route direct aan de app op je telefoon. Zo kan je direct op pad!

iPhoneAndroid

Blijf op de hoogte!

Eens per maand stuurt Wandelnet de nieuwsbrief uit. Daarin vind je leuke wandelroutes, nieuws en actualiteiten over wandelen. Schrijf je in en ontvang de nieuwsbrief maandelijks!

Inschrijven

Help jij mee?

Wandelpaden zijn kwetsbaar. Dat merk je vaak niet als je een mooie wandelroute loopt, maar door spoor, wegen en bebouwing kunnen wandelroutes zomaar verdwijnen of saai en onaantrekkelijk worden. Help je mee om wandelroutes te beschermen en te onderhouden?