Westerborkpad etappe 01

Hollandse Schouwburg - Station Diemen (8,4 km)

Schrijf je review
  • 4 van de 5 sterren
    Fred van der Horst | 10-04-2021

    8 maart Westerborkpad ; vervolg Wezep Hattem Zwolle. Het laatste traject door bos en over de Veluwe. Op de Wezepsche heide opnieuw zoeken naar markeringen! Lokale wandelaars wezen de weg naar Hattem. Langs fraai huis Molecaten. Over de IJssel, Hanzeboogbrug en mooie Katerveersluizen Zwolle bereikt.

  • 4 van de 5 sterren
    Fred van der Horst | 02-03-2021

    1 maart 2021 de etappes Nunspeet - 'tHarde - Wezep ondernomen. Fraaie routes beiden hoofdzakelijk bosgebied. Een minpunt bleken echt de markeringen in het Belverdére bos en op het zandstuifgebied, zoeken naar de route en bijna geen markeringsplaatjes gezien en op gevoel richting het Harde gelopen.

  • 5 van de 5 sterren
    Jet | 24-01-2021

    Wij hebben een klein deel van 00 meegenomen, vanaf het Auschwitzmonument en daarna etappe 01. Een mooie wandeling, vooral ook indrukwekkend. vooral de Transvaalbuurt deed me wat. Wij wandelen op de wandelnet app en dat bevalt tot nu toe goed. Je ziet waar je loopt en dus ook war je heen moet! Top!!

  • 5 van de 5 sterren
    Fred van der Van Der Horst | 22-09-2020

    Etappe 14 en 15 indrukwekkend bij het Verscholen Dorp. Mooiste route tot nu toe Minpunten: Als je vroeg start is er geen horeca onderweg(Vierhouten's morgens alles dicht)Op heel veel plaatsen ontbreken markeringen! moet veel lezen om niet fout te lopen, bijna nergens bankjes onderweg om te rusten.

  • 3 van de 5 sterren
    Fred van der Horst | 25-07-2020

    Etappes 7 en 8 Westerborkpad 23-07-2020; Hilversum-Baarn erg fraai door bos gedeelte,langs kasteel Groeneveld route door villabuurt naar station Baarn heel slecht gemarkeerd! Route 8: enorm saai wandelen over km"s lange rijweg, klompenpad weer fraai,op de Soesterstraatweg plots vol met markeringen.

  • 3 van de 5 sterren
    Ton | 08-06-2020

    Dit weekend Baarn-Amersfoort gelopen. 5 kilometer langs het spoor over de Hilhorstweg, erg saai. Dit moet toch beter kunnen, zeker met de Eem vlakbij. Volgende dag langs Kamp Amersfoort, mooie afwisselde route.

  • 4 van de 5 sterren
    Willem Oskam | 04-03-2020

    Zijn nu in Wezup aangekomen en gelukkig heb ik een GPS want de routes zijn vaak erg slecht gemarkeerd.

  • 4 van de 5 sterren
    Jos | 08-01-2020

    Gisteren ,7 januari, het eerste stuk gelopen van Amsterdam centraal naar weesp,mooi weer en heerlijk gelopen ,was in Amsterdam even t spoor bijster, maar dankzij boekje en omschrijving weer op t goede pad,was een pittige maar mooie tocht. Volgende week staat Weesp-Hilversum op de planning.

Schrijf je review
Naam die we tonen bij de review
We tonen dit niet bij de review
Maximaal 300 karakters

Gids bestellen

Wilt u een gids van de route?

Bekijk gidsen

Problemen onderweg

Markering weg? Blokkade op de route?

Meld probleem

Routecheck

Loop je met een gids? Kijk dan ook even bij meldingen & wijzigingen

Bekijk meldingen

Doe je met ons mee?

Wandelpaden zijn kwetsbaar. Dat merk je niet als je een mooie route loopt, maar door spoor, wegen en bebouwing kunnen routes zomaar verdwijnen of saai en onaantrekkelijk worden. Help je mee om wandelroutes te beschermen en behouden?