Utrechtse Heuvelrug

Driebergen-Zeist - Maarn (15,6 km)

Schrijf je review
  • 4 van de 5 sterren
    Perwin | 17-09-2022

    Prachtige wandeling door gevarieerde landschap. De bewegwijzering was over het algemeen duidelijk.

  • 5 van de 5 sterren
    Thea Drijver | 22-08-2022

    Zondag 21 augustus deze route gelopen. Wat een mooie wandeling, kan begrijpen waarom deze in de top 5 staat. Het was van start tot finish genieten van de prachtige natuur. Route was goed gemarkeerd. Ga deze zeker nog een keer lopen in de herfst/winter.

  • 5 van de 5 sterren
    Gerard | 03-08-2022

    Mooie wandeling en om te voorkomen dat is route zou missen de app gebruik. Hiermee navigeren maakt het erg gemakkelijk. Heerlijk gelopen.

  • 2 van de 5 sterren
    Bep Odijk | 27-05-2022

    Prachtige wandeling, maar lastig om het juiste pad te vinden. Vanaf landgoed De Hoog bij het weiland ging het mis en was de route onduidelijk. Jammer dat de route niet beter is gemarkeerd.

  • 5 van de 5 sterren
    Hetty Baas | 07-05-2022

    Vandaag deze prachtige route gewandeld. Auto geparkeerd in de ruime parkeergarage bij station Driebergen-Zeist, ideaal. Wat een mooie route om te wandelen. Er zouden alleen wat meer bankjes langs deze route mogen staan naar onze mening

  • 5 van de 5 sterren
    Diana | 20-03-2022

    Deze wandeling gelopen op 19 maart 2022 prachtige zonnige dag. Een van de pareltjes onder de ns wandelingen. Stond al lang op ons programma nu eindelijk gelopen. Geweldige natuur en bijzonder goed gemarkeerd. Gaan we beslist nog eens doen.

  • 4 van de 5 sterren
    Anneke | 13-09-2021

    Erg mooie route met veel afwisseling. Inmiddels kun je bij het Dorpshuijs, Schoolweg 2 in Austerlitz ook lekker op maandag op het terras zitten voor een kopje koffie met heerlijk appelgebak.

  • 5 van de 5 sterren
    Prachtige natuur | 23-07-2021

    Mooie wandeling gemaakt, bij de Hoekenkamp ontbreekt de markering. Hierdoor liepen we verkeerd en na een omweg en veel zoeken de draad weer opgepakt.

  • 5 van de 5 sterren
    Sandra | 26-05-2021

    Prachtige wandeling. Bewust uitgekozen vanwege de bosrijke omgeving en de regenachtige dag. Door de bomen bleven we redelijk droog. Mooie, heuvelachtige route met afwisselend bos en zandverstuiving.

  • 5 van de 5 sterren
    M | 23-05-2021

    Mooie wandeling, terras van het café is inmiddels ook weer open.

  • 5 van de 5 sterren
    Rob en Aad | 19-11-2020

    Route inmiddels een paar keer gelopen en hij blijft mooi. Het station Driebergen met omgeving is fraai ontworpen. In het (nieuwe) buurthuis van Austerlitz aan het dorpsplein kun je nu koffie-to-go krijgen.

  • 5 van de 5 sterren
    Iris | 26-10-2020

    Schitterend! Samen ter viering van ons 3 jarig jubileum deze mooie wandeling gemaakt en wat een genot. Zeer trip vriendelijk! Aanradertje ;)

  • 4 van de 5 sterren
    Lia | 24-09-2020

    Prachtige route, heerlijk door afwisselend bos en heidevelden. Goede markering, jammer dat er op het eind een stukje niet is gemarkeerd, moet toch op te lossen zijn. Coronamaatregelen bij Heidestein zijn opgeheven.

  • 5 van de 5 sterren
    Lies | 10-09-2020

    Het is een prachtige wandeling alleen wel erg veel door het bos. De wandeling is goed beschreven en bewegwijzerd. Wel jammer dat er vanaf Austerlitz tot vlak voor Maarn niet 1 bankje was. En daarna tot het eindpunt zeker een stuk of 12.

  • 2 van de 5 sterren
    Pim | 19-07-2020

    Opgepast: het begrazingsgebied Heidestein is tijdelijk afgesloten voor bezoekers. Alleen de alternatieve stippelroute is te bewandelen. Jammer om dat ter plekke te ontdekken en dat het niet op de NS-website staat. Ook bij Peppel-Enk is de weg nog steeds versperd vanwege het onderstaande conflict.

  • 5 van de 5 sterren
    Wijnito | 31-05-2020

    Neen Vino, Gemeente heeft gevonden dat de paden door Peppel Enk openbare wegen zijn en zodoende weer opengesteld moeten worden voor wandelaars e.d.. Niets van grootgrondbezitter die zo aardig is geweest om zovele jaren bezoekers toe te staan op zijn landgoed.

  • 4 van de 5 sterren
    Vino | 03-05-2020

    Nee Louis, hoe egocentrisch ben je?! Het grootgrondbezitter is eigenaar van haar grond en mag bepalen wat ze er mee doet, voor prive gebruik of openbaar. Feitenlijk gezien, mogen jullie dankbaar zijn voor het mogen betreden van andermans eigendom al die jaren! Over egocentrisch gesproken..

  • 5 van de 5 sterren
    Louis | 27-04-2020

    Belachelijk dat zo’n grootgrondbezitter een natuurgebied dat al decennia voor het publiek geopend is van de een op de andere dag dicht kan gooien. Er is jaren geleden een incident geweest met een hond maar om daarom zo’n gebied domweg dicht te gooien is a-sociaal, bevoogdend en ongepast!

  • 5 van de 5 sterren
    Martha | 21-04-2020

    Ik denk, organisatie dat er sprake is van een conflict op het terrein van Peppel-Enk. Een boze buurman heeft bij de slagboom een bord gezet "verboden toegang". Verderop prikkeldraad en hekwerk dat door iemand weer is neergehaald en een plank erover gegooid. Ik heb de verboden genegeerd, maar toch??

  • 5 van de 5 sterren
    Els | 22-01-2020

    Erg mooie route, ook op deze grijze, wat druilerige januaridag.

  • 5 van de 5 sterren
    Ingrid | 17-11-2019

    Prachtige route en perfect beschreven en bewegwijzerd. Vandaag genoten met mijn wandelvriendinnen van bos, hei, zand. En bij dat alles verwend door een prachtig zonnetje. Aanrader!

  • 4 van de 5 sterren
    ak | 27-10-2019

    Prachtige route. Verrassend en veelzijdig. Jammer dat ik vandaag overhoop werd gelopen door een drijfjacht met roedel blaffende bloedhonden en woest galopperende paarden. Jachtvergunning ja, maar een wandelpad is geen ruiterpad en regel blijft dat je stapvoets gaat als je een wandelaar ontmoet.

  • 4 van de 5 sterren
    Heerink | 26-10-2019

    Wij hebben van deze wandeltocht genoten!

Schrijf je review
Naam die we tonen bij de review
We tonen dit niet bij de review
Maximaal 300 karakters

Gids bestellen

Wilt u een gids van de route?

Bekijk gidsen Bekijk gidsen

Problemen onderweg

Markering weg? Blokkade op de route?

Meld probleem Meld probleem

Routecheck

Loop je met een gids? Kijk dan ook even bij meldingen & wijzigingen

Bekijk meldingen Bekijk meldingen

Doe je met ons mee?

Wandelpaden zijn kwetsbaar. Dat merk je niet als je een mooie route loopt, maar door spoor, wegen en bebouwing kunnen routes zomaar verdwijnen of saai en onaantrekkelijk worden. Help je mee om wandelroutes te beschermen en behouden?