Tussen Lek en Linge

Culemborg - Beesd (14,5 km)

  • Lengte: 14,5 km

  • Type: NS-Wandeling

  • Kenmerken: Rivieren en kanalen, Landgoederen, Bosrijk, Gemarkeerd

Route van ns

Tussen Lek en Linge ligt een onbekend stukje Nederland met natuurgebiedjes als Vretstrooi en Leidsche Hoeven die niemand kent. Een gemiste kans, want je kunt er rustig wandelen over onverharde paden. Ook het bekendere landgoed Mariënwaerdt heeft de wandelaar veel te bieden. Een verrassende route!

Geschikt voor avontuurlijk ingestelde wandelaars die smalle bruggetjes en modderige paden (bij regen) als uitdaging zien. Honden zijn niet toegestaan!

Wandelen over het Betuwepad

NS-wandeling 'Tussen Lek en Linge' wandelt grotendeels over het Betuwepad. En wie ‘Betuwe’ zegt, zegt bloesems en fruit. Nergens in ons land wordt er zoveel fruit geproduceerd als in de Betuwe; zowel oude, traditionele rassen als nieuwe soorten.

Bestel wandelgids

betuwepad.jpg

Wandelen in Gelderland

Gelderland is een favoriete wandelprovincie. Door de centrale ligging en bekende gebieden zoals Nationaal park de Hoge Veluwe, Achterhoek en de Betuwe is dat natuurlijk ook niet zo gek. 

Wandelen in de provincie Gelderland

tussen-lek-en-linge

Gids bestellen

Wilt u een gids van de route?

Bekijk gidsen Bekijk gidsen

Problemen onderweg

Markering weg? Blokkade op de route?

Meld probleem Meld probleem

Routecheck

Loop je met een gids? Kijk dan ook even bij meldingen & wijzigingen

Bekijk meldingen Bekijk meldingen

Blijf op de hoogte!

Eens per maand stuurt Wandelnet de nieuwsbrief uit. Daarin vind je leuke wandelroutes, nieuws en actualiteiten over wandelen. Schrijf je in en ontvang de nieuwsbrief maandelijks!

Inschrijven

Help jij mee?

Wandelpaden zijn kwetsbaar. Dat merk je vaak niet als je een mooie wandelroute loopt, maar door spoor, wegen en bebouwing kunnen wandelroutes zomaar verdwijnen of saai en onaantrekkelijk worden. Help je mee om wandelroutes te beschermen en te onderhouden?