Marskramerpad etappe 06

Holten (station 1,5 km) - Lettele (17,1 km)

Schrijf je review
 • 5 van de 5 sterren
  Mirjam | 26-07-2022

  P.S. De Canadese begraafplaats die op de foto bij deze etappe staat, is trouwens niet in deze etappe, maar aan het einde van etappe 5.

 • 5 van de 5 sterren
  Mirjam | 26-07-2022

  Mooie afwisselende route door bos, heide en weiland. Het restaurant op het kaartje en routebeschrijving hebben wij niet gezien. Wel zijn er twee rustpunten: eentje als je ongeveer halverwege bent en eentje in Okkerbroek, 200 meter van de route.

 • 5 van de 5 sterren
  Peter | 21-05-2020

  Op Hemelvaartsdag gelopen. Voor de start eerst op de Holterberg de zon zien opkomen. Dat was al mooi. De etappe start in t bos. Gaat na de berg over in n route door vlak land. Maar wel met veel stukken onverhard en bossen. Finish in t centrum van Lettele. Zeer de moeite waard!

Schrijf je review
Naam die we tonen bij de review
We tonen dit niet bij de review
Maximaal 300 karakters

Gids bestellen

Wilt u een gids van de route?

Bekijk gidsen Bekijk gidsen

Problemen onderweg

Markering weg? Blokkade op de route?

Meld probleem Meld probleem

Routecheck

Loop je met een gids? Kijk dan ook even bij meldingen & wijzigingen

Bekijk meldingen Bekijk meldingen

Blijf op de hoogte!

Eens per maand stuurt Wandelnet de nieuwsbrief uit. Daarin vind je leuke wandelroutes, nieuws en actualiteiten over wandelen. Schrijf je in en ontvang de nieuwsbrief maandelijks!

Inschrijven

Help jij mee?

Wandelpaden zijn kwetsbaar. Dat merk je vaak niet als je een mooie wandelroute loopt, maar door spoor, wegen en bebouwing kunnen wandelroutes zomaar verdwijnen of saai en onaantrekkelijk worden. Help je mee om wandelroutes te beschermen en te onderhouden?