Groot Frieslandpad etappe 01

Bergen aan Zee - Schoorl (13,7 km)

Schrijf je review
  • 5 van de 5 sterren
    Willem de Wandelaar | 23-04-2022

    Gisteren de prachtige tocht van Bergen aan Zee naar Dirkshorn gewandeld. Mooi door de duinen en over het strand. https://willemswonderlijkewandelingen.com/2022/04/22/groot-frieslandpad-01-bergen-aan-zee-naar-dirkshorn/

  • 4 van de 5 sterren
    Kees | 21-03-2022

    Van Bergen aan zee naar Eenigenburg 22,5 km op 19 maart 2022. Schitterend weer met tamelijk straffe oostenwind. De duinen bij Bergen en Schoorl zijn schitterend. Een zwaardere etappe door de lange stukken mul zand en de hoogteverschillen. Vanaf Schoorldam een vlak polderlandschap.

  • 5 van de 5 sterren
    Johan | 06-10-2021

    Een hele mooie route. Wel zwaar door rul zand en wat klimmetjes, maar zeker de moeite waard.

  • 5 van de 5 sterren
    Ei | 11-11-2020

    Schitterende afwisselende route gelopen en ik ben benieuwd naar de rest. (nov.2020) Wel even stuk trekvogelpad gelopen maar terug en toen ging het goed.

  • 4 van de 5 sterren
    Heleen | 01-07-2020

    Gelopen van Bergen a Zee naar Krabbendam op 29-06-2020. Erg mooie route maar we vonden het zwaar vanwege grote stukken door rul zand en de klimmetjes!

Schrijf je review
Naam die we tonen bij de review
We tonen dit niet bij de review
Maximaal 300 karakters

Gids bestellen

Wilt u een gids van de route?

Bekijk gidsen Bekijk gidsen

Problemen onderweg

Markering weg? Blokkade op de route?

Meld probleem Meld probleem

Routecheck

Loop je met een gids? Kijk dan ook even bij meldingen & wijzigingen

Bekijk meldingen Bekijk meldingen

Doe je met ons mee?

Wandelpaden zijn kwetsbaar. Dat merk je niet als je een mooie route loopt, maar door spoor, wegen en bebouwing kunnen routes zomaar verdwijnen of saai en onaantrekkelijk worden. Help je mee om wandelroutes te beschermen en behouden?