Groot Frieslandpad etappe 10

Blauwhuis - Sneek (16,0 km)

Schrijf je review
 • 5 van de 5 sterren
  Johan | 11-10-2021

  Super weer met een super route. Ook ik had het stroomdraadje bij het overstapje te pakken, gelukkig maar kort, kreeg dus geen schok. In Sneek een paar kilometer om moeten lopen: de spoordokbrug bij het station is niet begaanbaar, er komt een nieuwe. Volgens mij duurt dat ook wel even. Opletten dus.

 • 3 van de 5 sterren
  Liesbeth | 02-09-2021

  Paadje vanaf Pikesyl is een waar avontuur, maar ook riskant. Stroomdraad aan de paal van het overstapje, precies waar je je vingers zet, stroomdraad langs het smalle, zeer ongelijke paadje, hopen dat je je enkels niet breekt of in de sloot terecht komt. En dan nog dwars door een weiland vol koeien.

 • 4 van de 5 sterren
  Ei | 13-11-2020

  Van Sneek naar Blauwhuis gelopen, omdat ik daar woon. Dus geen onbekend terrein maar meestal fiets ik hier in de omgeving. Ik miste wel bij de rondweg Sneek een witrode pijl naar links waardoor ik rechtdoor naar de Hemdyk (industrieterrein)ging. Het paadje naast het schrikdraad en de sloot is smal.

Schrijf je review
Naam die we tonen bij de review
We tonen dit niet bij de review
Maximaal 300 karakters

Gids bestellen

Wilt u een gids van de route?

Bekijk gidsen Bekijk gidsen

Problemen onderweg

Markering weg? Blokkade op de route?

Meld probleem Meld probleem

Routecheck

Loop je met een gids? Kijk dan ook even bij meldingen & wijzigingen

Bekijk meldingen Bekijk meldingen

Blijf op de hoogte!

Eens per maand stuurt Wandelnet de nieuwsbrief uit. Daarin vind je leuke wandelroutes, nieuws en actualiteiten over wandelen. Schrijf je in en ontvang de nieuwsbrief maandelijks!

Inschrijven

Help jij mee?

Wandelpaden zijn kwetsbaar. Dat merk je vaak niet als je een mooie wandelroute loopt, maar door spoor, wegen en bebouwing kunnen wandelroutes zomaar verdwijnen of saai en onaantrekkelijk worden. Help je mee om wandelroutes te beschermen en te onderhouden?