Brabants Vennenpad etappe 11

Lage Mierde - Hilvarenbeek (25,6 km)

Schrijf je review
 • 4 van de 5 sterren
  Mariette | 19-10-2022

  Veel bos op deze route, maar in de herfst is dat geen straf. Kronkelen langs de Rovertse Leij, knisperen over paden vol eikels en op z'n tijd langs de velden genieten van de zon. In 2 etappes gelopen. Vanaf Roovert kun je met 2 extra km de bus nemen op de grens van NL/BE. Belgisch OV, pinpas nodig.

 • 4 van de 5 sterren
  Jean | 22-09-2021

  Een lange route, maar iedere stap de moeite waard. Nagenoeg alleen maar onverharde paden en heel afwisselend door bos, langs beekjes, door weilanden, over heide en langs akkers. En natuurlijk langs een paar mooie vennen. Enorm genoten op deze zonnige herfstdag van deze prachtige etappe.

 • 3 van de 5 sterren
  John S | 21-11-2020

  Langste route, de enerlaatste etappe. Eigenlijk kom je nog weinig tegen wat je in de rest van de route ook al niet gezien hebt. Het is een mooie route zonder echte hoogtepunten.

Schrijf je review
Naam die we tonen bij de review
We tonen dit niet bij de review
Maximaal 300 karakters

Gids bestellen

Wilt u een gids van de route?

Bekijk gidsen Bekijk gidsen

Problemen onderweg

Markering weg? Blokkade op de route?

Meld probleem Meld probleem

Routecheck

Loop je met een gids? Kijk dan ook even bij meldingen & wijzigingen

Bekijk meldingen Bekijk meldingen

Blijf op de hoogte!

Eens per maand stuurt Wandelnet de nieuwsbrief uit. Daarin vind je leuke wandelroutes, nieuws en actualiteiten over wandelen. Schrijf je in en ontvang de nieuwsbrief maandelijks!

Inschrijven

Help jij mee?

Wandelpaden zijn kwetsbaar. Dat merk je vaak niet als je een mooie wandelroute loopt, maar door spoor, wegen en bebouwing kunnen wandelroutes zomaar verdwijnen of saai en onaantrekkelijk worden. Help je mee om wandelroutes te beschermen en te onderhouden?