Brabants Vennenpad etappe 12

Hilvarenbeek - Oisterwijk (20,2 km)

Schrijf je review
 • 4 van de 5 sterren
  Peer | 30-10-2023

  Prachtige route! Alleen begrijp ik niet waarom het Galgeven (tussen Oisterwijk en Tilburg) niet is opgenomen in de route. Dit is een vd grotere vennen en zou eenvoudig passen binnen dit traject. Je kunt prachtig rondom dit ven wandelen en de route vervolgen.

 • 4 van de 5 sterren
  Mariëtte | 24-09-2022

  Gelopen van het viaduct over de A58 naar Hilvarenbeek. Kerkeindse heide, zicht op abdij Koningshoeven, dan langs het kanaal, (de brug bij Biest Houtakker is gestremd voor wegverkeer van 3-10 t/m 21-10). Dan tussendoor velden naar De Gooren: een prachtig kleinschalig beekdallandschap. Genoten daar.

 • 4 van de 5 sterren
  Jan | 20-09-2021

  Verrassend mooie etappe. Door weides, langs akkers, een kanaal en over bospaden. Mooi stuk net buiten Hilvarenbeek en ook ‘onder Tilburg’ onverhard genieten alvorens weer terug te keren naar (de) Oisterwijk(se bossen en vennen).

 • 4 van de 5 sterren
  John S | 05-12-2020

  Deze route start in het prachtige Hilvarenbeek, langs Wilhelminakanaal richtig het prachtige bebied rond Oisterwijk. Heb inmiddels 4 grote routes gelopen en deze vond ik het 3 mooist. 1: Maas-Niederrheinpad 2: Pieterpad 3 Brabants Vennenpad 4 Maas en Peelliniepad.

Schrijf je review
Naam die we tonen bij de review
We tonen dit niet bij de review
Maximaal 300 karakters

Gids bestellen

Wilt u een gids van de route?

Bekijk gidsen Bekijk gidsen

Problemen onderweg

Markering weg? Blokkade op de route?

Meld probleem Meld probleem

Routecheck

Loop je met een gids? Kijk dan ook even bij meldingen & wijzigingen

Bekijk meldingen Bekijk meldingen

Blijf op de hoogte!

Eens per maand stuurt Wandelnet de nieuwsbrief uit. Daarin vind je leuke wandelroutes, nieuws en actualiteiten over wandelen. Schrijf je in en ontvang de nieuwsbrief maandelijks!

Inschrijven

Help jij mee?

Wandelpaden zijn kwetsbaar. Dat merk je vaak niet als je een mooie wandelroute loopt, maar door spoor, wegen en bebouwing kunnen wandelroutes zomaar verdwijnen of saai en onaantrekkelijk worden. Help je mee om wandelroutes te beschermen en te onderhouden?