Utrechtpad etappe 09

Tienhoven - Utrecht (De Dom) (17,7 km)

  • Lengte: 17,7 km

  • Type: Streekpad

  • Kenmerken: Cultureel erfgoed, Rivieren en kanalen, Meren, plassen en vennen, Landgoederen, Bosrijk, Stedelijk, Heide en zand(grond), Boerenland, Gemarkeerd

Route van Nivon

Het veenboerderijtje in Tienhoven met rieten dak en een houten stalgedeelte heeft nog net geen natte voeten in de slappe veenbodem. Hier heerst nog rust. Richting hartje Utrecht verandert dit, maar eerst mag je langs de Vecht genieten van Goudesteyn met het mooie koetshuis en herenhuis Doornenburgh.

De digitale routelijn van deze route is helaas niet actueel. We zijn in afwachting van de meest recente routelijn van Nivon. Kijk intussen op nivon.nl

Vorige etappe Volgende etappe

Gids bestellen

Wilt u een gids van de route?

Bekijk gidsen Bekijk gidsen

Problemen onderweg

Markering weg? Blokkade op de route?

Meld probleem Meld probleem

Routecheck

Loop je met een gids? Kijk dan ook even bij meldingen & wijzigingen

Bekijk meldingen Bekijk meldingen

Blijf op de hoogte!

Eens per maand stuurt Wandelnet de nieuwsbrief uit. Daarin vind je leuke wandelroutes, nieuws en actualiteiten over wandelen. Schrijf je in en ontvang de nieuwsbrief maandelijks!

Inschrijven

Help jij mee?

Wandelpaden zijn kwetsbaar. Dat merk je vaak niet als je een mooie wandelroute loopt, maar door spoor, wegen en bebouwing kunnen wandelroutes zomaar verdwijnen of saai en onaantrekkelijk worden. Help je mee om wandelroutes te beschermen en te onderhouden?