Verkiezing Wandelgemeente van het Jaar

Verkiezing Wandelgemeente van het Jaar

16 januari 2020 - Wandelnet

De gemeenten Berg en Dal in Gelderland, Westerwolde in Groningen en Winterswijk in Gelderland zijn dit jaar genomineerd voor de titel ‘Wandelgemeente van het Jaar’ in 2020.

Westerwolde_Ruiten_Aa_1.jpg

Genomineerden

Wandelkrant ‘te voet’ beoordeelt jaarlijks gemeenten op hun wandelvriendelijkheid. In de komende maand worden de genomineerden getest door de verslaggevers van ‘te voet’. Ze zullen de mooiste wandeling in de gemeente lopen en de gemeente én route beoordelen.

Publiek stem mee

Vanaf 1 april kan het publiek haar stem uitbrengen op tevoetonline.nl. De vakjury, bestaande uit de hoofredacteur, de uitgever en een onafhankelijke medewerker van Te Voet bepaalt vervolgens wie wordt gekroond tot ‘Wandelgemeente van het Jaar’.

Wandelvriendelijk

Wil je weten hoe je jouw gemeente of provincie wandelvriendelijker kunt maken? Wandelnet helpt je graag. Want lopen is een duurzame manier van verplaatsen, leuk om te doen en goed voor gezondheid en welzijn. Meer weten? Neem contact op met Frank Hart.