Dag van het Brabants Vennenpad

Dag van het Brabants Vennenpad

1 september 2021 - Britta Schmidt

Altijd al nieuwsgierig geweest naar het Brabants Vennenpad? Ga dan op zondag 26 september sfeer proeven tijdens de tweede editie van de Dag van het Brabants Vennenpad. Doe mee met een van de twee gratis rondwandelingen en luister naar de vrijwilligers die je alles vertellen over de route van dit Streekpad.

Brabants Vennenpad.jpg

Mee met de boswachter

De eerste Dag van het Brabants Vennenpad vond plaats in het najaar van 2020. Het was een initiatief van Lei Scheffer, een van de markeerders van de route, en werd met veel enthousiasme ontvangen door boswachter Erik Schram van Staatsbosbeheer. Het werd een prachtige dag met bezoekers die volop genoten. Veel deelnemers van de georganiseerde rondwandelingen kwamen met een glimlach op het gezicht terug en bleven nog een tijdje gezellig hangen. 

Natuurbegraafplaats De Utrecht

De tweede editie van de 'Dag van het Brabants Vennenpad' vindt dit jaar plaats op zondag 26 september bij de Natuurbegraafplaats De Utrecht in Esbeek. Er zijn standjes met informatie over Brabants Vennenpad en over de Natuurbegraafplaats De Utrecht en iedereen kan mee op een van de twee wandelingen die deels over de route van het Brabants Vennenpad en deels over de natuurbegraafplaats zullen gaan.  

Dag van het Vennenpad klein

Lees meer over