Sunset Walk met Hersenstichting

Sunset Walk met Hersenstichting

16 juni 2022 - Wandelnet

Reserveer zaterdag 9 juli alvast in je agenda voor de Sunset Walk. Met dit wandelevent vraagt de Hersenstichting aandacht voor de onzichtbare gevolgen van een hersenaandoening. Schrijf je nu in en wandel mee vanuit Noordwijk of je eigen huis! 

sunset walk hersenstichting 9 juli.jpg
Leven met een hersenaandoening vergt een flinke dosis doorzettingsvermogen, optimisme en flexibiliteit. De impact die het heeft op het dagelijks leven, is vaak niet aan de buitenkant te zien. Daarom vraagt de Hersenstichting twee weken lang aandacht voor de 4 miljoen mensen die leven met de onzichtbare gevolgen van hun hersenaandoening. Om deze weken passend af te sluiten, organiseert de Hersenstichting de Sunset Walk! Wandel 9 juli mee en help zo mee met de financiering van meer onderzoek naar een betere kwaliteit van leven voor mensen met een hersenaandoening.


Door de duinen en over het strand 

SteenzetterLoop je mee? In Noordwijk wandel je vanaf de vuurtoren 5 of 10 km, een prachtige route door de duinen en over het strand. Je kunt starten tussen 18.00 en 19.30 uur en volop genieten van het avondlicht. Is de afstand wat ver voor je of ben je minder goed ter been? Dan is er een speciale route van 3,5 km. Je kunt individueel of in een team wandelen.  

Is Noordwijk te ver, of loop je liever in alle rust in je eigen omgeving? Ook vanuit huis ken je meedoen aan de Sunset Walk. Maak je eigen route met de Ommetje-app van de Hersenstichting of de routeplanner van Wandelnet.  

Blijf op de hoogte!

Eens per maand stuurt Wandelnet de nieuwsbrief uit. Daarin vind je leuke wandelroutes, nieuws en actualiteiten over wandelen. Schrijf je in en ontvang de nieuwsbrief maandelijks!

Inschrijven

Help jij mee?

Wandelpaden zijn kwetsbaar. Dat merk je vaak niet als je een mooie wandelroute loopt, maar door spoor, wegen en bebouwing kunnen wandelroutes zomaar verdwijnen of saai en onaantrekkelijk worden. Help je mee om wandelroutes te beschermen en te onderhouden?