Kom in beweging tijdens MS Motion!

Kom in beweging tijdens MS Motion!

15 augustus 2023 - Wandelnet

Op zaterdag 10 september vindt de 10-jarige jubileumeditie van MS Motion plaats in Park Vliegbasis Soesterberg. MS Motion is hét hardloop- en wandelevenement van het Nationaal MS Fonds. Deelnemers van dit hardloop- en wandelevenement rennen, lopen of rollen 5 of 10 km over een prachtig parcours om geld in te zamelen voor de zenuwslopende ziekte MS. Doe mee en kom in beweging!

Deelnemers tijdens MS Motion. Foto door National MS Fonds

Deelnemers lopen, rennen of rollen tijdens MS Motion © Nationaal MS Fonds

MS Motion staat in het teken van het leveren van een positieve bijdrage. Door aandacht te vragen voor MS. Door in actie te komen. En door geld in te zamelen voor deze ongeneeslijke ziekte. Deelnemers rennen, lopen of rollen mee en leggen 5 of 10 km af. Over een prachtig parcours op voormalige vliegbasis Soesterberg. Je kunt individueel meedoen of als bedrijfs- of vriendenteam. Samen vragen we aandacht voor MS. En gezamenlijk maken we er een onvergetelijke dag van. Een dag vol sportiviteit, heerlijk eten, lekkere muziek en activiteiten voor de kids.

Geld inzamelen voor MS

In Nederland zijn er 25.000 mensen met MS. En elke dag krijgt iemand in Nederland de diagnose MS. Er zijn medicijnen die deze ongeneeslijke ziekte kunnen remmen, maar een oplossing voor MS is er (nog) niet. Het Nationaal MS Fonds zet zich al 30 jaar in om een toekomst zonder MS mogelijk te maken. MS Motion is het hardloop- en wandelevenement van het Nationaal MS Fonds. Een gezellige en sportieve loop voor jong en oud. En voor mensen met MS of mensen die iemand kennen met deze ziekte. De opbrengst van MS Motion gaat dit jaar naar het LIMS-onderzoek.

Beweeg je mee?

Wil je meedoen aan MS Motion? Inschrijven kan tot uiterlijk 29 augustus. Schrijf je direct in via de website van MS Motion.

Meer informatie en inschrijven

Blijf op de hoogte!

Eens per maand stuurt Wandelnet de nieuwsbrief uit. Daarin vind je leuke wandelroutes, nieuws en actualiteiten over wandelen. Schrijf je in en ontvang de nieuwsbrief maandelijks!

Inschrijven

Help jij mee?

Wandelpaden zijn kwetsbaar. Dat merk je vaak niet als je een mooie wandelroute loopt, maar door spoor, wegen en bebouwing kunnen wandelroutes zomaar verdwijnen of saai en onaantrekkelijk worden. Help je mee om wandelroutes te beschermen en te onderhouden?