Nu op TV! You Never Walk Alone op SBS6

Nu op TV! You Never Walk Alone op SBS6

1 september 2023 - Wandelnet

Heb jij hét nieuwe wandelprogramma van dit moment al gezien? In TV-programma You Never Walk Alone (SBS 6) gaan 3 teams van 5 fanatieke wandelaars met elkaar de strijd aan om zo lang mogelijk te wandelen. Ze leggen een wandeltocht af door Nederland en voeren ondertussen opdrachten uit. Zit jij komende zondagavond om 21:30 uur voor de buis?

Deelnemers You Never Walk Alone op SBS 6

Deelnemers van TV-programma You Never Walk Alone © SBS 6

De deelnemers moeten ook zelf hun eten, drinken en overnachtingen regelen. You Never Walk Alone is vanaf september 2023 op TV te zien bij SBS6. Tijdens de reis moeten de teams drie eigen teamleden elimineren, zodat er per team twee wandelaars overblijven. Het duo dat als eerste over de finishlijn loopt, wint de hoofdprijs van 50.000 euro.

De presentatie van You Never Walk Alone is in handen van Jamie Trenité, bekend als verslaggever van RTL Boulevard. Hij presenteerde eerder bij RTL de programma’s Pech Op De Piste en Wie De Boer Niet Kent.

You Never Walk Alone terugkijken

Blijf op de hoogte!

Eens per maand stuurt Wandelnet de nieuwsbrief uit. Daarin vind je leuke wandelroutes, nieuws en actualiteiten over wandelen. Schrijf je in en ontvang de nieuwsbrief maandelijks!

Inschrijven

Help jij mee?

Wandelpaden zijn kwetsbaar. Dat merk je vaak niet als je een mooie wandelroute loopt, maar door spoor, wegen en bebouwing kunnen wandelroutes zomaar verdwijnen of saai en onaantrekkelijk worden. Help je mee om wandelroutes te beschermen en te onderhouden?