Nederlands Kustpad Deel 1

Het Nederlands Kustpad deel 1 van Sluis naar Hoek van Holland loopt  langs de door Bløf bezongen Zeeuwse kust, waar de zomer ’met een rotgang wordt genomen’. Maar niet door wandelaars. Die nemen de tijd en genieten van die schitterende, vaak ondergewaardeerde zuidwesthoek van Nederland met zijn dijken, dammen en duinen. Het Nederlands Kustpad deel 1 van 210 kilometer vormt samen met deel 2 (Zuid- en Noord-Holland) en deel 3 (Groningen – Friesland) het langste en misschien wel mooiste wandelpad van Nederland. 

Naar het Route-overzicht

Populaire etappes

 • Sluis-Cadzand

 • Goedereede-Rockanje

 • Brielle-Maasluis

Nieuws- en blogberichten Nederlands Kustpad Deel 1

 1. Borg Verhildersum luchtfoto.JPG

  5 april 2021 om 13:52 Lea van Someren

  Wandelnet Rondwandelingen - Rondje Borg Verhildersum

 2. Vlonderpad_Molenbeek.jpg

  8 juli 2020 om 10:29 Marco Barten

  Bergen op Zoom: rondom de Schelde-stad

Bekijk alle blogs

Webwinkel

Wandelgids Nederlands Kustpad Deel 1

Een historie van gewonnen en verdronken land, van dijken en dijkdoorbraken, van stormvloeden en wederopbouw weer herleven. U wandelt door de Duinen van Voorne en dwars door de Slikken van Flakkee. Voorbij Tholen doemt de Brabantse Wal op. Net voor de markiezaatsstad Bergen op Zoom bereikt u de eerste heuvels.

Prijs: € 17,45 / Donateursprijs € 15,71 / Aantal pagina's: 152

Naar de webwinkel
cover 5-1 Nederlands Kustpad deel 1.jpg

Routewijzigingen

Op onze website staan de meest actuele routelijnen. Die kunnen afwijken van de routelijn in de wandelgids omdat in de loop van de tijd door diverse omstandigheden routewijzigingen optreden. De routewijzigingen ten opzichte van de wandelgids van het Nederlands Kustpad Deel 1 vindt u hier.

 1. Routewijzigingen_Nederlands_Kustpad_Deel_1.pdf