Wandelnet op de Fiets- en Wandelbeurs 2024

Wandelnet op de Fiets- en Wandelbeurs 2024

25 januari 2024 - Ernst Koningsveld, Wandelnet

De Jaarbeurs Utrecht verwelkomt op 23, 24 en 25 februari iedereen die met wandelen of fietsen op pad wil voor nieuwe avonturen, ontdekkingen, bestemmingen, verhalen en ontmoetingen. Het thema van de Fiets- en Wandelbeurs is dit jaar 'stellingen en linies'. Wij zijn er ook weer bij met vrijwilligers van het Waterliniepad en het vernieuwde Pionierspad.

20230224 Patty van Ziel - Betuwepad.jpeg

Patty van Ziel vertelt bezoekers over het Betuwepad © Wandelnet

Wandelnet op de beurs

Wandelnet is er elke dag met een team van vrijwilligers en medewerkers van het bureau. We zijn te vinden op de Wandelinfomarkt (hal 3 A.30-60. ) en helpen je graag op pad. Twee Lange-Afstand-Wandelpaden krijgen speciaal aandacht: het Waterliniepad (LAW 17) en het net vernieuwde Pionierspad (LAW 1-2). Maar natuurlijk kun je bij de stand ook terecht met andere vragen over wandelen in ons mooie land. Een deel van die informatie vind je ook op de Wandelnet-website, bijvoorbeeld het artikel “Hoe kom ik bij het begin van een wandeling?”. Op de stand kun je bovendien alle wandelgidsen en andere artikelen van Wandelnet inzien en kopen. Uiteraard zijn er mooie beurskortingen.  

Gezellige drukte

Vorig jaar was de eerste Fiets- en Wandelbeurs na twee jaar waarin geen beurs kon worden gehouden wegens corona. Toen was het om die reden extra druk en had Wandelnet ook een wat grotere stand. Dit jaar verwachten we weer een normale gezellige drukte. Door onze ruime bemensing van de stand moet je misschien wel eens even wachten tot iemand tijd voor je heeft, maar lang zal dat zeker niet duren. Alle standhouders van Wandelnet zijn zeer ervaren wandelaars, die je met bijna alle vragen verder kunnen helpen.

Ivan Crost en Dave Hordijk in de Verkoopstand © Tari Simonis

Ivan Crost en Dave Hordijk in de Verkoopstand © Wandelnet

Korting via Wandelnet

Kom je ons opzoeken op de Fiets- en Wandelbeurs? Je kunt via ons kaarten kopen met 2 euro korting. Een dagticket (in de voorverkoop) kost dan 12 euro.

Bestel ticket met kortingNaar de site van de beurs

Blijf op de hoogte!

Eens per maand stuurt Wandelnet de nieuwsbrief uit. Daarin vind je leuke wandelroutes, nieuws en actualiteiten over wandelen. Schrijf je in en ontvang de nieuwsbrief maandelijks!

Inschrijven

Help jij mee?

Wandelpaden zijn kwetsbaar. Dat merk je vaak niet als je een mooie wandelroute loopt, maar door spoor, wegen en bebouwing kunnen wandelroutes zomaar verdwijnen of saai en onaantrekkelijk worden. Help je mee om wandelroutes te beschermen en te onderhouden?