Werken bij Wandelnet

Bij Wandelnet werken twaalf betaalde krachten en meer dan 900 vrijwilligers. Op dit moment hebben wij de volgende vacatures.

Vacatures vrijwilligersfuncties bij Wandelnet

> Communicatie vrijwilliger Wandel naar je Werk-dag

In 2015 was de eerste Wandel naar je Werk-dag. Op 2 april 2020 vindt alweer de 5e editie plaats. Op deze dag roepen we heel werkend Nederland op om (een deel van) de afstand naar het werk te voet af te leggen.  Met deze bewustwordingscampagne brengen we lopen onder de aandacht bij werkgevers, werknemers en politiek. Deze campagne wordt op dit moment georganiseerd door 1 communicatie medewerker van Wandelnet en 2 vrijwilligers. Nu kunnen we wel wat extra hulp gebruiken! We zijn op zoek naar versterking op het communicatie vlak. Iemand die makkelijk teksten maakt, berichten schrijft voor nieuwsbrieven of social media en contact gaat hebben met sponsors en ambassadeurs. Is dit iets voor jou? Kijk dan naar het functieprofiel en stuur bij interesse je (korte) motivatie en CV naar Wnjwdag@wandelnet.nl.

Functieprofiel Wandel naar je Werk-dag

> Belangenbehartiger Fryslân

Onze provinciaal belangenbehartiger in de provincie Friesland zoekt versterking! Woon je in Fryslan en vind je het leuk om je sterk te maken voor de belangen van wandelaars? Dan ben je welkom in het team van Friese belangenbehartigers. Ga jij bij de gemeente langs om eens mee te denken over de nieuwe Omgevingsvisie of het beleid om wandelen te verbeteren? Zie jij knelpunten voor wandelaars en voetgangers die dringend opgelost moeten worden? Wil jij wandelaars vertegenwoordigen in de inspraak bij de aanleg van nieuwe rondwegen, het realiseren van nieuwe wandelpaden? Kijk dan naar het functieprofiel en stuur bij interesse je motivatie en CV naar info@wandelnet.nl (onderwerp 'belangenbehartiger Friesland').

Functieprofiel belangenbehartiger

witreg

> Beleidsvrijwilliger voetganger/urban planning

Heb jij kijk op de inrichting van de openbare ruimte en dan met name in stedelijk gebied? Valt het jou ook op dat er veel meer kansen liggen voor voetgangers dan dat er benut worden? We zoeken een beleidsvrijwilliger met een ontwerp-achtergrond, een urban planner, bij voorkeur met een verkeerskundige inslag en natuurlijk iemand met hart voor lopen. Bekijk het functieprofiel van beleidsvrijwilliger en bij interesse stuur je je sollicitatie met CV naar info@wandelnet.nl met in de onderwerpregel 'vacature beleidsvrijwilliger voetganger/urban planning'.

Functieprofiel beleidsvrijwilliger

witreg

> Padcoördinator Streekpad Waddenwandelen

Houd je van coördinatie en communicatie? Ben je geïnteresseerd in geschiedenis en cultureel erfgoed? Woon je in noord-Nederland? Voor het Streekpad Waddenwandelen zijn we op zoek naar een nieuwe padcoördinator.

Als padcoördinator ben je het aanspreekpunt voor het kantoor van Wandelnet, de werkgroep van het streekpad, je hebt contact met betrokken externe organisaties. Je coördineert de goede gang van zaken met betrekking tot het pad, verwerkt meldingen, onderhoudt contacten met je werkgroep en externe contacten, en houd ontwikkelingen in de gaten.

Ben je geïnteresseerd? Bekijk het functieprofiel en stuur je CV met motivatie naar info@wandelnet.nl met in de onderwerpregel ‘sollicitatie padcoördinator Streekpad Waddenwandelen’.

Functieprofiel padcoördinator

witreg

> Veldmedewerker Hanzestedenpad

Woon je in de regio Kampen – Hasselt - Zwolle? Houd je van wandelen en draag je graag je steentje bij aan het onderhoud van een pad vol vaderlandse geschiedenis? Dan is de vacature voor veldmedewerker voor het Hanzestedenpad misschien iets voor jou. Bekijk het functieprofiel en stuur je sollicitatie met een korte motivatie naar info@wandelnet.nl.

Functieprofiel veldmedewerker